post

Positieve reacties op werk ‘Childhood Kingdom’

Na in een maand tijd door bijna 10.000 mensen bezocht te zijn, is de kunstroute Open Stal weer afgelopen. Voor de laatste keer de geur gesnoven van de stal waarin mijn installatie ‘Childhood Kingdom’ stond. Een installatie die ik niet op had kunnen bouwen (5 dagen!) zonder de hulp van de sterke en technische mensen om mij heen. 

Childhood Kingdom 4 450-338Afgelopen zondag met een klein groepje in no-time alle werken van de gebinten bevrijd en de schommel uit elkaar gehaald. Het gastenboek stond boordevol leuke reacties van mensen die de installatie hadden beleefd, vooral de schommel had precies het effect wat ik voor ogen had :D. Altijd leuk om te lezen! In het Dagblad van het Noorden werd ik met naam genoemd én werd Childhood Kingdom als het meest verrassende werk getypeerd.

Voor mij een geslaagde expositie.