post

Folly Art Norg 2018

Tijdens de hitte van de afgelopen weken is er hard gewerkt aan mijn nieuwe (bouw)werk Outside, Exit.  Maar na veel zweet en de nodige siësta’s staat het dan ook letterlijk in beton gegoten 😉

Een ‘Folly’ is een bouwwerk zonder praktische functie of nut. Tijdens kunstevent ‘Folly Art Norg’ zijn 13 bouwwerken van kunstenaars te zien langs een route van in totaal 16 km. Het event duurt van 5 augustus tm 2 september 2018.

Outside, Exit is tot stand gekomen in samenwerking met Navajo Broere.

Op naar Berlijn voor expositie ‘Fasching Feast & Exhibition’

Hoe gaaf! Ik doe mee aan de expositie Fasching Feast & Exhibition in Berlijn, op 21/22 februari. Voor de kunst is Berlijn zogezegd ‘a place to be’ (ein Ort zu sein?) dus erg tof om daar onderdeel van te zijn. In korte tijd hard gewerkt aan ideeën en materialen, en nu naar Berlijn om het op te zetten. Mijn werk (werktitel ‘The Happening’) is geïnspireerd door het thema tijdelijkheid. Ik werk hiervoor samen met kunstenares en vriendin Roos Cornelius. Mooi om er met zijn tweeën te staan ;-). Read More

Deelname ‘Kunstenlandschap’ Lonneker 2017

Ik ben (naar aanleiding van mijn expositie bij Open Stal) gevraagd mee te doen aan het kunstevenement ‘KunstenLandschap’. KunstenLandschap is een evenement op 3, 4 en 5 juni in en rond het plaatsje Lonneker, nabij Enschede. Het Twentse coulissenlandschap wordt gedurende drie dagen verfraaid met kunstwerken, installaties en performances. Extra leuk was dat ik uit verschillende locaties mocht kiezen.

Na een bezoek aan Lonneker heb ik dan ook direct ‘ja, graag!’ geantwoord ;-). Read More

Expositie ‘And now for something completely different’

Mijn installatie ‘Childhood Kingdom‘ is vanaf vandaag te zien op de kunstroute ‘Open Stal‘ in Olderberkoop. Aan deze jaarlijkse kunstroute doen dit jaar 47 deelnemers mee. Ik heb ‘de deel’ van een boerderij als locatie, en de afgelopen maanden heb ik dan ook hard gewerkt aan een nieuwe installatie. De individuele werken die er bij horen zijn allemaal gebaseerd Read More

Bijna tijd voor ‘something completely different’

Heel hard aan het werk voor de expositie ‘And now for something completely different’, de kunstroute Open Stal in het Friese Oldeberkoop (Óldeberkoop? Oldebérkoop?). Ik heb een fantastische ruimte, de deel van een boerderij. Met muren van hooibalen is een vertrek gecreëerd waar ik mijn werk ten toon kan stellen.

De afgelopen maanden heb ik verder geëxperimenteerd met de techniek die ik voor mijn werk ‘King of my Castle‘ had ontworpen; OSB platen beschilderd met verf en inkt waar het smeltwater van ijsblokjes langzaam sporen in trekt, een combinatie van controle, vergankelijkheid en onvoorspelbaarheid.

23 Juli is de opening, nu hard aan de slag met het inrichten!

Expositie ‘Based upon a true Story’ in Y2

Expositie “Based upon a true Story” wordt vrijdag 18 maart om 20:00 geopend door Harma Heikens.

Kunst expositie “Based upon a true Story” laat de afloop van het verhaal aan de bezoeker over…
Kom binnen in het oude pand aan de Oosterhamrikkade 2y en laat de sfeer op je inwerken. Neem een drankje en check de inhoud voordat je deze tot je neemt. Dit is een bijzondere expositie starring de kunstenaars: Marcella Marinelli, Anna-Lucia Rijff en Ineke van Adrichem. Met muziek van: H.E.N.K en een opening die je niet wilt missen.

Welkom! De deur staat op een kier…
Read More

post

Expositie Aanwas #2 in Galerie Noord

AANWAS #2 is de tweede editie van een jaarlijkse expositie van Galerie Noord. Idee achter AANWAS is om kunst te laten zien van de nieuwe lichting: kunstenaars die het jaar daarvoor zijn afgestudeerd aan Academie Minerva. Vanaf zaterdag 6 februari t/m 3 maart is hier werk van mij en nog zeven alumni te zien (open woensdag tm zondag).
Read More