Bijna tijd voor ‘something completely different’

Heel hard aan het werk voor de expositie ‘And now for something completely different’, de kunstroute Open Stal in het Friese Oldeberkoop (Óldeberkoop? Oldebérkoop?). Ik heb een fantastische ruimte, de deel van een boerderij. Met muren van hooibalen is een vertrek gecreëerd waar ik mijn werk ten toon kan stellen.

De afgelopen maanden heb ik verder geëxperimenteerd met de techniek die ik voor mijn werk ‘King of my Castle‘ had ontworpen; OSB platen beschilderd met verf en inkt waar het smeltwater van ijsblokjes langzaam sporen in trekt, een combinatie van controle, vergankelijkheid en onvoorspelbaarheid.

23 Juli is de opening, nu hard aan de slag met het inrichten!

2 thoughts on “Bijna tijd voor ‘something completely different’

  1. I must say it was hard to find your website in google.
    You write awesome articles but you should rank your website higher in search engines.
    If you don’t know 2017 seo techniues search on youtube: how to
    rank a website Marcel’s way

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *